Diensten

Naast vakkundig en snel glasherstel is Abbassi Glasservice tevens het aanspreekpunt voor een uitgebreid assortiment aan glasproducten. 

Dankzij onze 24/7 glasservice kunt u altijd bij ons terecht, ook buiten kantooruren. Wij kunnen u vakkundig en snel service verlenen. Voor elk glasproduct krijgt u van ons professioneel advies.

Wij leveren onder andere

 Enkelglas
 Isolatieglas
 Veiligheidsglas
 HR++ glas
 Float-glas
 Hardglazen deuren
 Winkelruiten
 Spiegels
 Acrylaat en carbonaatproducten.

shutterstock_198869249

Glasschade herstel

Heeft u glasschade? Neem dan gerust contact met ons op. Abbassi Glasservice draagt er zorg voor dat uw
glasschade met spoed wordt gerepareerd.

Wij bieden 24/7 service zodat 365 dagen per jaar op ons kunt rekenen.

shutterstock_108737657

Winkelruiten

Zijn uw winkelruiten beschadigd? Laat deze zo snel mogelijk repareren zodat uw winkelruimte veilig blijft.

In de regio Amsterdam is Abbassi Glasservice de specialist in levering en plaatsing van winkelruiten en ramen.

shutterstock_120673414

Spiegels

De meeste spiegels bestaan uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal, veelal zilver of aluminium. Ter bescherming van het reflecterende laagje is dit afgedekt met enkele lak lagen. Er zijn ook spiegels die bestaan uit een glanzend gepolijste, vlakke metalen plaat.

geluid

Geluidswerend glas (geluidsisolerend glas)

Geluidwerend of geluidsisolerend glas vergroot het akoestische comfort van uw woning, kantoor of winkel. Veel factoren spelen hier een rol, omdat deze factoren invloed hebben op de wijze u geluidshinder ervaart. Niet alleen woonhuizen in een (drukke) straat of bij een spoorwegverbinding kiezen mensen voor geluidwerende beglazing. In steeds meer situaties biedt geluidwerend glas de oplossing voor de akoestische isolatie-eisen.

Door geluidswerend (of geluidsisolerend) glas te kiezen heeft u ongeveer 26dB(A) minder geluidsoverlast. Of als u een verjaardag heeft, kunt u met dit soort glas de muziek iets harder zetten.  Het alleen plaatsen van geluidswerend glas is niet voldoende voor een goede bescherming tegen het geluid van buiten. Denk aan de kieren en spleten van de kozijnen of de ramen en deuren.

gewapend glas

Isolatie en veiligheidsglas

Isolatieglas wordt toegepast om zijn isolerende eigenschappen. Het glas wordt opgebouwd uit een buiten- en een binnenblad met lucht ertussen of met een isolerend gas gevulde spouw.

Veiligheidsglas: gelaagd
Gelaagd glas is veiligheidsglas dat bestaat uit twee glasbladen met daartussen een veiligheidsfolie, deze folie zorgt ervoor dat het glas bijeen wordt gehouden bij een breuk. Dit glas is in verschillende diktes verkrijgbaar. Welke dikte moet worden toegepast is afhankelijk van de oppervlakte van het te plaatsen glas en situatie waarin het glas geplaatst moet worden.

Veiligheisglas: normaal
Veiligheidsglas ontstaat door het glas te verwarmen tot de grens dat het glas weer vloeibaar wordt en vervolgens het glas zeer snel af te koelen. Wanneer hardglas breekt ontstaan er niet de grote glasscherven die bij normaal glas zouden ontstaan, maar valt het glas in klein gruis dat minder snel verwondingen kan veroorzaken.